Φήμη: Η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει συνδυασμό των συνδρομών Xbox Game Pass και Xbox Live

Δύο στην τιμή του ενός; Ή μήπως όχι;

Η Microsoft φαίνεται ότι ετοιμάζεται να προσφέρει ένα ενοποιημένο πακέτο για τους χρήστες του Xbox, με μια συνδρομή, που θα περιλαμβάνει το Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass.

Η αποκάλυψε έγινε αρχικά από τον γνωστό leaker του Xbox, h0x0d και

βγήκε πρώτη φορά στο φως από το The Verge. Το πακέτο φαίνεται ότι θα κοστίζει 14,99 δολάρια ανά μήνα και θα περιλαμβάνει όλα τα features και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι δύο αυτές συνδρομητικές υπηρεσίες.

Καθεμία από αυτές τις συνδρομές κοστίζουν αυτή τη στιγμή 10 περίπου δολάρια και αυτή η κίνηση θα εξοικονομεί στους χρήστες περίπου 5 δολάρια, ενώ μπορεί μάλιστα να υπάρχουν και ειδικές προσφορές για ετήσιες και εξάμηνες συνδρομές.

Φυσικά, όταν το IGN επικοινώνησε για μια απάντηση, η Microsoft είπε πως δεν σχολιάζει πάνω σε φήμες και υποθέσεις. Ωστόσο, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν γίνει κάτι τέτοιο, καθώς είναι επίσης πιθανό ότι πολύ σύντομα θα δούμε και ένα disc-less Xbox One.

Πριν φύγετε, ρίξτε μια ματιά στα Xbox Games With Gold αυτού του μήνα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΠροσφορές Xbox Store: 02/04/2019H Microsoft ανακοινώνει Indie Showcase Stream ξεκινώντας από τις 26 ΜαρτίουH Nintendo αποκαλύπτει τα top 10 indie παιχνίδια σε πωλήσεις στο Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα