Easter Egg του The Division 2 ίσως να κάνει νύξεις για ένα Vikings Assassin's Creed

Το παιχνίδι φαίνεται ότι θα λέγεται Kingdom.

Ορισμένα poster που βρέθηκαν στο The Division 2, φαίνεται να παραπέμπουν σε φήμες ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα αφορά τους Vikings.

Σύμφωνα με το Kotaku (μέσω του χρήστη του Assassin’s Creed Wiki, AlifMorrisonudin), τα πόστερ μπορούν να βρεθούν στο Potomac Event Center του παιχνιδιού και παρουσιάζουν κάτι που μοιάζει με Norse god ή viking, με την λέξη “Valhalla” γραμμένη από

πάνω, καθώς κρατά ένα ραβδί και ένα περίεργο orb. Κοιτώντας καλύτερα, φαίνεται ότι αυτή η σφαίρα είναι στην πραγματικότητα το Μήλο της Εδέμ, ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο στο σύμπαν του Assassin’s Creed.

Όταν το IGN επικοινώνησε με την εταιρεία, ο αντιπρόσωπος είπε πως το δεν θα σχολιάσει σε φήμες και υποθέσεις. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Αν και το Easter Egg είναι ήδη πολύ ενδιαφέρουν, το Kotaku αναφέρει επίσης πως πολλές πηγές δίνουν το όνομα Kingdom στο παιχνίδι και θα περιβάλλεται γύρω από τους Vikings. Μάλιστα, έχει πλαίσιο κυκλοφορίας το 2020.

Αυτό βέβαια συμπίπτει και με το γεγονός ότι η Ubisoft ανέφερε πως δεν θα κυκλοφορήσει Assassin’s Creed παιχνίδι το 2019. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε Easter Eggs σε άλλα της παιχνίδια, όπως το teaser του Watch Dogs 2 για το Pioneer, ένα διαστημικό παιχνίδι από την Ubisoft, του οποίου η ανάπτυξη δέχθηκε reboot.

Για περισσότερα πάνω στο Assassin’s Creed Odyssey, δείτε το review μας και όλα όσα είπαμε γι'αυτό.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Anthem E3 2018 Official Screenshots and Concept Art Το Devil May Cry 5 θα έχει Bloody Palace Mode τον Απρίλιο Βροχή από πίτσες στην 343 Industries μετά την ανακοίνωση του Master Chief Collection για το PC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα