Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων

Η ανανεωμένη Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 4-3 από τη Σλοβακία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ζίλινα.

Πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (12' και 30'), ενώ ο Λημνιός (αποχώρησε τραυματίας στο 79') ήταν ο σκόρερ (61') του τρίτου τέρματος της "Γαλανόλευκης".

Τα γκολ των Σλοβάκων πέτυχαν
οι Πόκορνυ (2΄), Κόλεσαρ (8΄), Μπόσενικ (18') και Όραβετς (89').

Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινούν τον Ιούνιο. Το επόμενο φιλικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι στις 26/03 (16:30) στη Ριζούπολη με το Μαυροβούνιο.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Μιλόγεβιτς, Ιατρούδης, Βρουσάι, Ουές, Λημνιός, Καμπετσής.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δημητρίου, Δουβίκας, Ρώσσης, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Γιαννούτσος, Λιάγκας.

O προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε για το ματς: "Ήταν ένα δυνατό τεστ και παρότι αιφνιδιαστήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι θετικό ότι τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και αντέδρασαν, έλεγξαν τον αγώνα και ισοφάρισαν το σκορ από 3-1 σε 3-3. Αυτό είναι και το πιο θετικό από το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια. Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για αυτή τη νέα ομάδα, σαφώς υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, και σε αυτά θα επικεντρωθούμε".

Αναφορικά με τη συνέχεια, ο Αντώνης Νικοπολίδης είπε:

"Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόκειται για παιδιά που έχουν κάνει όλες κι όλες τρεις προπονήσεις μαζί, οπότε το βάρος θα πέσει στο δέσιμο και στην απόκτηση ομοιογένειας, που είναι το κύριο ζητούμενο. Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο, πρέπει να έχει δρόμο και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τον Ιούνιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης".
Keywords
Τυχαία Θέματα