Φεύγει για την Λετονία ο Λέο Μπατίστ

Φεύγει για την Λετονία ο Λέο ΜπατίστantaloΠαρ, 02/26/2021 - 14:50

Στην Ρίγα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Ζαν Μπατίστ - Λεό καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας από τη Βαλτική και τον παραχωρεί καθώς είχε προηγηθεί η… ασυμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Λεό Μπατίστ βρέθηκε από τα Χανιά

στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2018 σημειώνοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα 13 γκολ σε 54 ματς πρωταθλήματος – τα δύο φέτος σε 20 συμμετοχές – ενώ έχει άλλο ένα γκολ στα ματς του κυπέλλου.
Η πρόταση κρίνεται δελεαστική από την ομάδα της Λετονίας. Το πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη χώρα ξεκινά σε λίγες μέρες και αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες είναι η οριστικοποίηση της μετακίνησης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο προπονητής του Αργύρης Γιαννίκης καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους στον δημιουργικό τομέα, άμεσα καθώς η ομάδα της Ηπείρου παίζει την Κυριακή (17.15 Novasports 3HD) στη Λαμία και μετά από λίγα 24ωρα ακολουθεί το ματς με τον  Παναθηναϊκό στο κύπελλο Ελλάδος.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Στην Ρίγα θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Ζαν Μπατίστ καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδέχεται την πρότασης της Λετονικής ομάδας, έχοντας ως δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γάλλου παίκτη Article publish on Παρ, 02/26/2021 - 14:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα