Europa League: Κλήρωση για όλα τα γούστα

Europa League: Κλήρωση για όλα τα γούσταtbairaktΠαρ, 02/26/2021 - 14:36

Η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας, έβγαλε ζευγάρια για όλα τα γούστα.


Φυσικά η αναμέτρηση που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από εκείνη της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να κοντράρεται με τους «μπέμπηδες»

την φανέλα των οποίων φόρεσε στο παρελθόν.


Ο αγώνας ανάμεσα στην Ρόμα και την Σαχτάρ επίσης είναι μια πολύ δυνατή κόντρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν γρήγορο και θεματικό ποδόσφαιρο.


Ο Άγιαξ μοιάζει και είναι το φαβορί απέναντι στην Γιουνγκ Μπόϊς, σε ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρέσκονται πολύ στο επιθετικό ποδόσφαιρο.


Η Τότεναμ του Ζοσέ μουρίνιο, αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους κροάτες της Δυναμό Ζάγκρεμπ, με τους «πετεινούς» να έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.


Πολύ ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι το ματς μεταξύ της Δυναμό Κιέβου και της Βιγιαρεάλ, αλλά και σε εκείνο ανάμεσα στην Σλάβια Πράγας και την εξαιρετική φέτος σε Σκωτία και Ευρώπη, Ρέϊντζερς.


Τέλος η λογική, όσο αυτή υπάρχει στο ποδόσφαιρο, λέει ότι η «πρωτάρα» Γρανάδα είναι το φαβορί κόντρα στην νορβηγική Μόλντε.


Φυσικά η αναμέτρηση του Oλυμπιακού με την Άρσεναλ είναι εκείνη που κλείνει τα ζευγάρια της φάσης των «16» του φετινού Europa League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΑΓΙΑΞ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ

ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΤΟΤΕΝΑΜ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΙΛΑΝ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΟΛΝΤΕ

Οι πρώτοι αγώνες στις 11 μαρτίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά. 

Μέσα στην ημέρα (26/2), γύρω στις 17.30 αναμένεται να βγει και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tbairakt Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας, έβγαλε ζευγάρια για όλα τα γούστα. Article publish on Παρ, 02/26/2021 - 14:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα