Φερστάπεν: “Οι χαμένοι προσπαθούν να κλέψουν από τη δόξα, οι νικητές αισθάνονται καλά”

Ευτυχισμένος που στέφθηκε πρωταθλητής για τη σεζόν 2021 είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Μάλιστα ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing θεωρεί ότι άξια κέρδισε το πρωτάθλημα και αφήνει τους χαμένους να “κλέβουν” λίγη από τη δόξα του.

“Κάποιοι θέλουν να βγουν στο προσκήνιο, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά αν με ξέρουν καλά, πρέπει να ξέρουν πως δεν με νοιάζει. Στην τελική ήταν μία επική σεζόν για τη Formula 1.

Οι χαμένοι θα προσπαθήσουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα όπως γίνεται πάντα. Όμως οι νικητές, αισθάνονται πολύ καλά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω”, δήλωσε στην ολλανδική The Telegraaf.

Παράλληλα ο παγκόσμιος πρωταθλητής σκέφτεται συνεχώς το φινάλε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήταν τυχερός που προσπέρασε στον τελευταίο γύρο τον Λιούις Χάμιλτον.

“Μερικές φορές σκέφτομαι το Άμπου Ντάμπι. Ήταν μία πολύ έντονη εβδομάδα και δεν απολαμβάνω τα πάντα τώρα που τα σκέφτομαι. Φέρνει επίσης και την ένταση εκείνης της στιγμής που πήρα τον τίτλο. Ένα πρωτάθλημα όμως κρίνεται σε όλη τη χρονιά, όχι μόνο μέσω μίας απόφασης από έναν αγώνα. Πιστεύω πως άξιζα σίγουρα τον τίτλο. Υπάρχει κόσμος που είδε μόνο τον τελευταίο αγώνα. Μπορεί να νομίζουν πως ήμουν τυχερός. Υπό κανονικές συνθήκες το πρωτάθλημα θα είχε ήδη κριθεί υπέρ μου. Έχασα πολλούς βαθμούς όταν με χτύπησε άλλο μονοθέσιο, όπως επίσης και στο Μπακού. Με όλη αυτή την κακοτυχία το πρωτάθλημα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα