Γιουβέντους: Αναβλήθηκε το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ντιμπάλα, αβέβαιο το μέλλον του στην κυρία

19:18 9/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την Γιουβέντους μέσω του μάνατζέρ του επιδιώκοντας να παραμείνει και μετά το φινάλε της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του (30 Ιουνίου 2022), όμως όλα δείχνουν πως αυτή τη στιγμή το εν λόγω σενάριο δεν είναι το πλέον δυνατό.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε την Τετάρτη (9/3), με τους εκπροσώπους του Ντιμπάλα να φτάνουν στο Τορίνο για

να πάρουν μέρος σε συζητήσεις με τους διοικούντες την Γιουβέντους για το μέλλον του πελάτη τους, αλλά να γίνεται γνωστό πως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί το -προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό- ραντεβού.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Joya είχε δεχτεί αρχικά την πρόταση των μπιακονέρι για νέο συμβόλαιο με σταθερές ετήσιες αποδοχές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ συν 2 με τη μορφή μπόνους, με την πρόταση όμως αυτή να μην είναι πλέον στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Από την πλευρά τους, οι Τορινέζοι επιθυμούν να προτείνουν συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμύριων ευρώ ετησίως (το ποσό αυτό είναι μικρότερο σε σύγκριση με το υπάρχον συμβόλαιο) και να προσθέσουν άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους, κάτι που δεν φαίνεται ικανό να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό.

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα είναι πρόθυμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Παράλληλα, το πιθανό οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχει σε θέση αναμονής αρκετούς συλλόγους, με τις Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Τότεναμ να εμφανίζονται έτοιμες να κάνουν πρόταση για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα