Έβερτον : Έρχεται αφαίρεση βαθμών

Η Έβερτον δίνει μάχη για την παραμονή στην Premier League της Αγγλίας καθώς παρά την αλλαγή προπονητή και την τοποθέτηση του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο τα αποτελέσματα δεν βελτιώνονται.

Η Έβερτον είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια.

Το χειρότερο σενάριο όμως είναι αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες με την πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών καθώς η ομάδα δεν φαίνεται ότι έχει ανταποκριθεί στους κανόνες κέρδους

και βιωσιμότητας της Premier League.

H Mail ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα τα οικονομικά αρχεία της σεζόν 2020/21 καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Premier League για το ρόλο της πανδημίας στα χρέη του συλλόγου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Έβερτον είχε απώλειες ύψους 311 εκατομμυρίων Ευρώ για την τριετία 2017/20 με την Λίγκα να επιτρέπει απώλειες 125 εκατομμυρίων μέσα σε μια τριετία.

Η κατάσταση οικονομικά αναμένεται να είναι ακόμη χειρότερη με την απώλεια της χορηγίας από τον Άλισερ Ουσμάνοφ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και όλες τις υπόλοιπες χορηγικές συμφωνίες με Ρωσικές εταιρείες.

Η Premier League δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε αφαίρεση βαθμών από σύλλογο αλλά δεν φαίνεται να είναι μακριά η πρώτη που μια ομάδα θα τιμωρηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα