Φέγενορντ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-0: Άνετα οι γηπεδούχοι (hls)

Φέγενορντ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-0: Άνετα οι γηπεδούχοι (hls)tbairaktΚυρ, 04/04/2021 - 15:20

Η Φέγενορντ χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση νίκησε στο «Ντε Κάϊπ» με 2-0 την Φορτούνα Σιτάρντ για την 28η αγωνιστική της Eredivisie.


Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη της Φέγενορντ κόντρα στην Φορτούνα, με τις δύο ομάδες πάντως να μην έχουν ιδιαίτερους στόχους στο πρωτάθλημα. 


Οι γηπεδούχοι μακριά από το Champions League

και την Φορτούνα ουσιαστικά να έχει εξασφαλίσει την παραμονή.


Η Φέγενορντ είχε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή και χαμένες ευκαιρίες από το νεαρό Σλοβάκο, Ρόμπερτ Μπόζενικ.


Ευτύχησε να σκοράρει νωρίς στην επανάληψη, στο 50’, όταν μετά από σέντρα του Μπέργκχάους, ο Λίνσεν με κεφαλιά έκανε το 1-0.


Στο 73’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι όταν μετά από σέντρα του Μπέργκχαους, ο νεαρός Μπάλντε με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο σίδερο.


Η Φέγενορντ σφράγισε το ματς στο 83’, με τον Μπάλντε να βγάζει στην αντεπίθεση τον Μπέργκχαους και ο αρχηγός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Φαν Ος για το τελικό 2-0.


Για τους φιλοοξενούμενους ήταν στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκαν οι δύο Έλληνες, Ρότα και Εμμανουηλίδης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord - Ποδόσφαιρο Fortuna Sittard - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord Rotterdam ΟΛΛΑΝΔΙΑ Φέγενορντ-Φορτούνα Σιτάρντ: 2-0 (hls) Submitted by osinteli on Κυρ, 04/04/2021 - 15:24 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_FEYENOORD-FORTUNA_4-4-21.mp4 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΟΛΛΑΝΔΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Φέγενορντ-Φορτούνα Σιτάρντ για την 28η αγωνιστική της Eredivisie ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord Rotterdam Feyenoord - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Φέγενορντ χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση νίκησε στο «Ντε Κάϊπ» με 2-0 την Φορτούνα Σιτάρντ για την 28η αγωνιστική της Eredivisie. Article publish on Κυρ, 04/04/2021 - 15:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα