Το μεγάλο δίλημμα για τον Χάρι Κέιν

Το μεγάλο δίλημμα για τον Χάρι ΚέινmkatsafaΚυρ, 04/04/2021 - 15:11

Λίγους μήνες πριν να κλείσει τα 28 του χρόνια, θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Σημείο αναφοράς για την ομάδα του την Τότεναμ και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Λονδρέζων, πίσω μόνο από τον Τζίμι Γκριβς, σημείο αναφοράς και για την Εθνική Αγγλίας, της οποίας είναι αρχηγός με 33 γκολ σε 52 αγώνες με τα «Τρία Λιοντάρια». Είναι πλέον 6ος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας.

Είναι πολλά τα «παράσημα» για τον Χάρι Κέιν, δυστυχώς μόνο ατομικά, γιατί συλλογικά δεν έχει κερδίσει τίποτα. Μία φορά φιναλίστ στο Λιγκ Καπ το 2015 και μία φορά φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019.

Κυριότερο προτέρημα του, το δυσκολότερο… Η σταθερότητα. Στις 7 τελευταίες σεζόν, έχει πετύχει τουλάχιστον 24 γκολ και έχει παίξει σε τουλάχιστον 34 παιχνίδια ανά περίοδο (σε όλες τις διοργανώσεις). Δεν θα υπάρξουν πολλοί ουδέτεροι που θα δώσουν στον Κέιν οποιαδήποτε πιθανότητα να κατακτήσει  με την Τότεναμ ένα Champions League ή ένα πρωτάθλημα στην Premier League.

Το Europa League και το League Cup μπορεί, αλλά θα ήταν αρκετό; Σε τελική ανάλυση, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι ικανός να σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών του Άλαν Σίρερ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.  Ένας παίκτης που έχει κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένας παίκτης που έχει ακόμη πέντε ή έξι χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Happy birthday to a legend

Keywords
Τυχαία Θέματα