Φαμαλισάο: Χαρούμενος για την επιστροφή ο Βινάγκρε

Φαμαλισάο: Χαρούμενος για την επιστροφή ο ΒινάγκρεtnalΤετ, 01/06/2021 - 12:32

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τόνισε πως θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει στο δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν. Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκε από τη Γουλβς στην πορτογαλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. 

Στις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του

στα πάτρια εδάφη τόνισε: “Το να έχω την ευκαιρία να παίξω στη χώρα μου σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν ένας από τους λόγους που με έκανε να δεχτώ την πρόκληση της Φαμαλισάο. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ένα από αυτά που οι περισσότεροι εκτιμούν τους νεαρούς παίκτες και τους ανεβάζουν σε υψηλό επίπεδο. Ως εκ τούτου, είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίξω σε ένα κλαμπ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία”.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο Ρούμπεν Βινάγκρε εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τόνισε πως θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει στο δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν. Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα