Ολυμπιακός: Η επιχείρηση "Τρίπολη" περνάει απ' το κέντρο!

Ολυμπιακός: Η επιχείρηση "Τρίπολη" περνάει απ' το κέντρο!vkonstanΤετ, 01/06/2021 - 11:11

Επόμενη στάση "Τρίπολη" για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, απόψε στις 19.30, ζωντανά από το Novasports 1 HD! Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ που τους έδωσε βαθμολογικό αέρα, θέλουν να

συνεχίσουν με νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά ιδιαίτερα τις ομάδες που έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν ήταν τυχαία η αναφορά τους στις αποκλειστικές δηλώσεις στο novasports.gr σε Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να έχουν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζουν την κατοχή της μπάλας. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες τους ανέλυσαν ενδελεχώς τον αντίπαλο και ξεχώρισαν την ευχέρεια του Αστέρα στη δημιουργία φάσεων. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα expected goals. Η δημιουργία φάσεων είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα, ωστόσο η απώλεια απ' το συγκεκριμένο ματς του Μουνάφο λόγω τιμωρίας και των Ιγκλέσιας και Μπαράλες εξαιτίας τραυματισμών, δίνει ξεκάθαρο τακτικό και φυσικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί την απώλεια ορθολογισμού και φυσικής δύναμης στον χώρο του κέντρου και να χτυπήσει με κυνισμό και ταχύτητα. Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή, η απουσία ατομικών λαθών και φυσικά το γρήγορο και άμεσο επιθετικό transition, είναι τα τακτικά κομμάτια στα οποία απαίτησε προσήλωση ο Πορτογάλος τεχνικός. Έτσι λιγότερο... χαροποίησε η απουσία του Μπαράλες από εκείνες των Μουνάφο και Ιγκλέσιας.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης Πέδρο Μαρτίνς Super League Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Πως η απουσία Μουνάφο και Ιγκλέσιας, είναι πιο σημαντική από εκείνη του Μπαράλες. Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς! Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα