Λέικερς: Συναγερμός για τις απειλές δολοφονίας του Τζέιμς (pic)

Λέικερς: Συναγερμός για τις απειλές δολοφονίας του Τζέιμς (pic)tnalΤετ, 01/06/2021 - 11:36

Οι αμερικανικές αρχές κινητοποιήθηκαν, μόλις έγιναν γνωστές οι απειλές ενός χρήστη του Instagram κατά του Λεμπρόν Τζέιμς. Όλα ξεκίνησε με το πρώτο ποστάρισμα που είχε κάνει, στο οποίο ανέφερε πως θα δολοφονήσει τον “Βασιλιά” του ΝΒΑ στις 19 Φεβρουαρίου. 

Χαρακτηριστικά, το ποστάρισμα ανέφερε: “Την Πέμπτη,

19 Φεβρουαρίου, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σε προειδοποίησα, Λεμπρόν”.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην αμερικανική δικαιοσύνη, ο συγκεκριμένο χρήστης έκανε λόγο για... χιούμορ. Μέσω νέου ποσταρίσματος, προσπάθησε να δικαιολογηθεί και απολογήθηκε για το προηγούμενο ποστάρισμά του.

Αναλυτικά, έγραψε: “Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα”.

Τα σχετικά ποσταρίσματα: 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Lakers - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Lakers ΑΜΕΡΙΚΗ Οι αμερικανικές αρχές κινητοποιήθηκαν, μόλις έγιναν γνωστές οι απειλές ενός χρήστη του Instagram κατά του Λεμπρόν Τζέιμς. Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα