Φάμπρεγας: “Δε θα υπάρξει άλλος Μέσι”

Ο Σεσκ Φάμπρεγας υπογράμμισε πως δε θα υπάρξει άλλος ποδοσφαιριστής σαν τον Λιονέλ Μέσι στο μέλλον. Ο παίκτης της Μονακό τόνισε πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι κάτι ξεχωριστό και πως θα ήθελε να έχει αγωνιστεί περισσότερο μαζί του.

Χαρακτηριστικά, ο Φάμπρεγας δήλωσε: “Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Έχουμε δει απίστευτους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο εδώ
και δεκαπέντε χρόνια. Διανύει την 17η του ποδοσφαιρική σεζόν και είναι ο καλύτερος από την ηλικία των 18 ετών. Έχω δει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Κάθε τρεις μέρες πετυχαίνει γκολ, ενώ αγωνίζεται και με την Εθνική Αργεντινής".

Στη συνέχεια, ο έμπειρος μέσος συμπλήρωσε: "Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο καιρό μαζί με τον Μέσι. Την πρώτη σεζόν που αγωνιστήκαμε μαζί είχαμε άψογη συνεργασία. Ωστόσο, οι δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν δεν ήταν ευχάριστες για μένα εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισα. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν και αυτό αναμφίβολα επηρέασε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Μέσι”.
Keywords
Τυχαία Θέματα