Luigi's Mansion 3: Ανακοινώθηκε νέο ScreamPark Mode

Team Luigi vs. Team Gooigi

To Luigi's Mansion 3 θα λάβει ένα νέο ScreamPark mode, που θα επιτρέπει σε 2-8 παίκτες να μάχονται ενάντια σε φαντάσματα, στην Team Luigi ή την Team Gooigi.

H Nintendo παρουσίασε επίσης και ορισμένα νέα

επίπεδα για το Haunted Hotel, συμπεριλαμβανομένων των Mezzanine, Castle MacFrights, Garden Suites, Tomb Suites, The Dance Hall και The Spectral Catch.

Όσο για το ScreamPark, οι Team Luigi και Team Gooigi θα μάχονται στο Nintendo Switch, για να δουν ποια ομάδα θα σκοτώσει τα περισσότερα φαντάσματα, θα μαζέψει τα περισσότερα coins και θα σπάσει τους περισσότερους στόχους.

Το Luigi's Mansion 3 θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 31 Οκτωβρίου.

Στο Direct, μάθαμε ότι Super Nintendo παιχνίδια θα έρθουν στο Nintendo Switch Online, τα Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Doom 64 και Xenoblade Chronicles Definitive Edition θα επανακυκλοφορήσουν στο Switch και πολλά άλλα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Beyond Blue - Story Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα