Εξασφαλισμένο μέλλον για το "Disenchantment" μέχρι και το 2021

Μεγάλη πόρτα θα διαβεί.

Οι οιωνοί προβλέπουν ένα καλό και μακρύ μέλλον για τη πιο πρόσφατη σειρά του Matt Groening, "Disenchantment". Το Netflix ανανέωσε τη σειρά του πατέρα των "Futurama" και "The Simpsons", δίνοντας του 20 ακόμα επεισόδια για μία δεύτερη σεζόν.

Παράλληλα, εκκρεμούν άλλα δέκα επεισόδια από την πρώτη. Τα συγκεκριμένα θα προβληθούν μέσα στο 2019, ενώ αυτά της δεύτερης σεζόν μέσα στο 2020 και 2021. Αυτό σημαίνει

πως το "Disenchantment" φαίνεται να κρατάει καλά τη θέση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Groening προχώρησε σε δήλωση μετά από την σχετική ευχάριστη ανακοίνωση. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το επικό ταξίδι με το Netflix. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη έντονη αγωνία, εξοργιστικά γυρίσματα σεναρίου, και αγαπημένους χαρακτήρες να ηττούνται".

Το "Disenchantment" ακολουθεί τις κακότυχες περιπέτειες της πριγκίπισσας Bean (Abbi Jacobson) με τον εθισμό στο αλκοόλ, το κακό ξωτικό σύντροφο της Elfo (Nat Faxon), και τον προσωπικό της δαίμονα Luci (Eric Andre). Στο ταξίδι τους, η περίεργη ομάδα θα αναμετρηθεί με τέρατα, ξωτικά, άρπυιες, νάνους και πολλά ακόμα περίεργα πλάσματα, μαζί και με ανθρώπους με κακούς σκοπούς ή χαμηλή νοημοσύνη. Στο cast, τους πρωταγωνιστές ακολουθούν οι John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding και Lucy Montgomery.

Η σειρά που θυμίζει αρκετά το "Futurama" που έτρεχε μέχρι και το 2013 φέρει μερικά στοιχεία από τον φουτουριστικό κόσμο που βρέθηκε τυχαία ο Fry. Και όχι απλώς μερικά, αφού φαίνεται πως τοποθετείται στον ίδιο ακριβώς κόσμο, με κάποιον περίεργο ίσως τρόπο.

Η προβολή του ξεκίνησε μόλις φέτος, τον Αύγουστο, και ήδη έχει κερδίσει ένα μεγάλο κοινό θεατών και φαν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixTo Netflix είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δικού του στούντιο παραγωγήςΤα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα