Αποκαλύφθηκε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2018

Το Assassin’s Creed Odyssey ήταν πολύ κοντά.

Το Call of Duty: Black Ops 4, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ήταν το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι για αυτή την εορταστική σεζόν του 2018, όπως αναφέρει μια έρευνα.

Η έρευνα του UBS που παρουσιάστηκε στο Business

Insider (μέσω του Statista) είναι βασισμένη στις απαντήσεις 5.000+ καταναλωτών, ηλικίας 18-44 σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Κίνα. Φαίνεται μάλιστα ότι είναι μια πολλά υποσχόμενη σεζόν για τη βιομηχανία του gaming.

Από τους ερωτηθέντες, το 6% δήλωσε ότι είχαν ήδη αγοράσει ή κάνει preorder το Black Ops 4, με το 34% να δηλώνει ότι ήταν πιθανό να αγοράσει το παιχνίδι. Το Assassin's Creed Odyssey έφτασε στη δεύτερη θέση, με 4% αγορές ή preorder, και 33% πιθανότητες για αγορά, ενώ το Red Dead Redemption 2 βγήκε τρίτο με 5% preorder και 31% πιθανότητες για αγορά.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έφτασαν τα 12 κορυφαία σε αυτή την έρευνα περιλαμβάνουν τα FIFA 19, Battlefield V, Fallout 76, World of Warcraft: Battle για Azeroth, Destiny 2: Forsaken, Division 2, Spyro Reigned Trilogy, NBA 2K19 και Madden NFL 19.

Ξέρουμε ότι το Black Ops 4 έχει εξαιρετικά καλές πωλήσεις και ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις μέρες. Ανάλογα, το Assassin’s Creed Odyssey είχε το καλύτερο λανσάρισμα του franchise αυτής της γενιάς και το Madden NFL 19 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις τον Αύγουστο, για την Αμερική.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο νέο DLC του Call of Duty: Black Ops 4 συγκεντρώνει χρήματα για ανέργους βετεράνουςΤο πρώτο Σαββατοκύριακο του Black Ops 4 πάτησε τα WW2 και Black Ops 3Split-Screen στο Call of Duty: Black Ops 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα