Ευρωμπάσκετ: Με τον Κάτας στον πάγκο η εθνική Ισραήλ (pic)

Ευρωμπάσκετ: Με τον Κάτας στον πάγκο η εθνική Ισραήλ (pic)npiliosΠαρ, 02/12/2021 - 18:43

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει επίσημες υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που «χτύπησαν» την ομάδα, κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει και για τον τεχνικό της ομάδας Όντεντ Κάτας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ αθλητικής σελίδας του Ισραήλ,

ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως ύστερα από αυτή την εξέλιξη στους Πράσινους είναι διαθέσιμος για τα δύο ματς με Ρουμανία (18/2) και Ισπανία (21/2), στο τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

Έτσι ο κόουτς του Τριφυλλιού αναμένεται να μεταβεί στη χώρα του και να επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του.

Η ανάρτηση:

עודד קטש לא יחמיץ את משחקי היורוליג: הושעתה פעילותה של פנאתינייקוס בשבוע הבאhttps://t.co/I0ZwhN2XUr — וואלה! ספורט (@WallaSport) February 12, 2021

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ Israel - Μπάσκετ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ισραήλ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το παρών στους δύο τελευταίους αγώνες της πατρίδας του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ θα δώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 18:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα