Άρης: Μπήκε ο Μαντσίνι, ατομικό οι Ματίγια, Γκαρσία

Άρης: Μπήκε ο Μαντσίνι, ατομικό οι Ματίγια, ΓκαρσίαedadaΠαρ, 02/12/2021 - 17:44

Μία επιστροφή και δύο απουσίες μέτρησε στη σημερινή (12/2) προπόνηση του Άρη ο Απόστολος Μάντζιος. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ο παίκτης που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Αντιθέτως, οι Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους

και συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Ο Μαντσίνι, από τη στιγμή που μπήκε στον κανονικό ρυθμό, υπολογίζεται κανονικά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (Κυριακή 14/2, 15:00). Οι Ματίγια και Γκαρσία, όμως, όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Η προπόνηση των παικτών του Άρη έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Ρύσιο. Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Ενεργητική αποθεραπεία έκαναν όσοι συμμετείχαν στο πρώτο γκρουπ και ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική όσοι συμμετείχαν στο δεύτερο γκρουπ.

Η προετοιμασία των "κίτρινων" για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο, με πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στο μεταξύ, έξι ποδοσφαιριστές του Άρη κλήθηκαν και συμμετέχουν στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Νέων (Κ19) στο κλιμάκιο του Βορρά. Πρόκειται για τους Μαρμαρίδη, Δασκαλάκη, Τσιπούρα, Μακρή, Ασλανίδη και Κριμιτζά.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Επιστροφή του Ντάνιελ Μαντσίνι σήμερα (12/2) στις προπονήσεις του Άρη, σε αντίθεση με τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 17:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα