Formula 1: Ξεκούραση και επιστροφή στη δράση για Αλόνσο

Formula 1: Ξεκούραση και επιστροφή στη δράση για Αλόνσο antoniamath11Παρ, 02/12/2021 - 18:34

Την Πέμπτη (11/2) ο Φερνάντο Αλόνσο τράκαρε ενώ έκανε ποδήλατο με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο πιλότος της Alpine τραυματίστηκε στην άνω γνάθο και το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της

ομάδας η κατάσταση του είναι καλή. Αρχικά ο οδηγός θα ξεκουραστεί μερικές μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alpine για το χειρουργείο και την κατάσταση του Αλόνσο

"Μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας ποδήλατο χθες, ο Fernando Alonso παρέμεινε υπό παρακολούθηση σε νοσοκομείο στην Ελβετία. Οι γιατροί εντόπισαν κάταγμα στην άνω γνάθο και πραγματοποίησαν επιτυχημένη επιδιορθωτική επέμβαση. Το ιατρικό επιτελείο είναι ικανοποιημένο από την πρόοδο που έχει σημειώσει.

Ο Φερνάντο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο άλλες 48 ώρες. Κοιτώντας μπροστά, μετά από μερικές μέρες πλήρους ανάπαυσης, θα είναι σε θέση να αρχίσει πάλι σταδιακά το πρόγραμμα προετοιμασίας του. Αναμένουμε να είναι πλήρως λειτουργικός ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

Η Alpine F1 Team και ο Φερνάντο σας ευχαριστούν για τις ευχές σας και θα υπάρξει νέα ενημέρωση όταν κριθεί απαραίτητο".

 

Alpine F1 Team Statement pic.twitter.com/P2yXlpyCBj — Alpine F1 Team (@AlpineF1Team) February 12, 2021

- Formula 1 - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Ο Φερνάντο Αλόνσο μετά το ατύχημα του υποβλήθηκε σε χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 18:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα