Γιουβέντους: Κρίσιμο ραντεβού με Ντιμπάλα

Τόσο ο Ντιμπάλα όσο και ο Πογκμπά βλέπουν τα συμβόλαιά τους να λήγουν στις 30 Ιουνίου. Ο Αργεντινός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους εδώ και πολύ καιρό και οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν αύριο (10/3). Η Γιουβέντους θα αλλάξει ελαφρώς την αρχική της πρόταση, προσφέροντας 10 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, χωρισμένα σε 7 εκατ. ευρώ ως σταθερός μισθός συν 3 εκατ. ευρώ πρόσθετα. Η αρχική προσφορά

ήταν 8 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους. Μένει να δούμε αν ο Αργεντινός θα αποδεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους και ποια θα είναι τα πιθανά μελλοντικά σενάρια, εάν ο επιθετικός δεν δεσμευτεί για το μέλλον του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γιουβέντους θα είχε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά ως ελεύθερο το καλοκαίρι εάν φύγει ο Ντιμπάλα. Ο Γάλλος θα πρέπει να μειώσει τους τρέχοντες μισθούς του (13 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους) για να επιστρέψει στο Τορίνο, αλλά μπορεί να είναι αδύνατο για τη Γηραιά Κυρία να αντέξει οικονομικά τους μισθούς και των δύο παικτών την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, ο Νίκολο Τζανιόλο είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα από την απόφαση του Ντιμπάλα. Ο Ιταλός διεθνής έχει χαμηλότερο μισθό και οι μπιανκονέρι θα κάνουν τη μετακίνησή τους στο τέλος της σεζόν, ειδικά εάν ο Τζανιόλο δεν υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Ρόμα τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα