Ουκρανία : Ζήτησε την τιμωρία του Τίμοστσουκ

Από τους σπουδαιότερους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία ο Ανατόλι Τίμοστσουκ αλλά αυτή την στιγμή δέχεται τα πυρά της πατρίδας του.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας, παρά την επίθεση της Ρωσίας στα Ουκρανική εδάφη, συνεχίζει να συνεργάζεται με την Ρωσική ομάδα Ζενίτ ως μέλος του προπονητικού τιμ και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

Την ίδια ώρα μια από τις πρώην ομάδες του, η Μπάγερν Μονάχου κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει πρόσφυγες προσφέροντας φαγητό και στέγη.

Η Ουκρανική

ομοσπονδία ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Τίμοστσουκ για την σιωπή του από την επιτροπή δεοντολογίας της Ουκρανικής ομοσπονδίας απαιτώντας

Να αναγνωριστεί ότι παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίαςΝα ζητήσει από τον Γραμματέα της επιτροπής δεοντολογίας να προβει σε :Αφαίρεση του διπλώματος προπονητή UEFA Pro το οποίο απέκτησε με την βοήθεια της ομοσπονδίας.Αφαίρεση όλων των τιμητικών διακρίσεων και τίτλων από το κράτοςΑφαίρεση όλων των τίτλων που έχει κατακτήσει σε Ουκρανικό έδαφος, κύπελλο, πρωτάθλημα, Σούπερ ΚαπΑφαίρεση του ονόματος του από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με την φανέλα της χώρας
Keywords
Τυχαία Θέματα