Έτοιμος!


Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του Άρη για τον αυριανό, μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Τόλης Τερζής κι οι συνεργάτες του δούλεψαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης στον ίδιο χώρο που θα γίνει αύριο το ματς. Το πλέον ευχάριστο για τους «Κιτρινόμαυρους» είναι πως – πλην του Χουλιάν Κουέστα – δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ έχοντας εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΛ
επιστρέφει και ο Λούκας Σάσα.Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή την αποστολή την οποία πλαισιώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Νίκο Μαρτίνεζ, Λούκας Σάσα, Αμπού Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

* Παράλληλα σε ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της ομάδας επεσήμαναν: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διατίθενται αύριο, Κυριακή, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».
Keywords
Τυχαία Θέματα