H EA διαρρέει προσωπικές πληροφορίες παικτών του FIFA 20

Έχουμε συνηθίσει πλέον.

H Electronic Arts άνοιξε τις εγγραφές για το "Global Series" πριν μερικές μέρες, αλλά καθώς φαίνεται οι πληροφορίες όσων έκαναν δήλωση, έγιναν διαθέσιμες για λίγο και στους υπόλοιπους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Comic Book, οι παίκτες έπρεπε να επιβεβαιώσουν ορισμένα στοιχεία για τον λογαριασμό τους, αλλά αντ' αυτού είδαν μπροστά τους email και περιοχές κατοικίας 1,600

παικτών.

Οι ψίθυροι για το γεγονός ξεκίνησαν από την Πέμπτη, όπου ένας χρήστης ανέβασε το παραπάνω screenshot, όπου παρουσιάζονται, κρυμμένα, τα στοιχεία άλλου παίκτη, όπως τα γενέθλιά του, το όνομά του και το Playstation Network ID.

My friend got a big pull in the Data Breach pack, Hashtag's own Algerian Arrow, @YaniOurabah.

We'll send you a birthday card.

What a mess. pic.twitter.com/IYMT1ieq4g

— George Hughes (@GeorgeHughes) October 3, 2019

Οι πρώτες δηλώσεις της EA ήταν ότι γνώριζε για το πρόβλημα και κάπως έτσι έριξε το site για διορθώσεις. Λίγο αργότερα μας έδωσε και μια πιο πλήρη δήλωση.

An update on the EA SPORTS FIFA 20 Global Series registration page issue from October 3. pic.twitter.com/t5R6HwYd3I

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) October 4, 2019

Παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα, κατάφεραν να εκτεθούν 1,600 παίκτες, με τους οποίους η EA θα επικοινωνήσει ξεχωριστά. Στις επόμενες μέρες θα επανέλθει και το site για τις εγγραφές.

Για περισσότερα, διαβάστε για το αν το Volta mode θα έχει microtransactions και για το πώς έχουν αλλάξει τα Pro Clubs και το Career Mode του FIFA 20.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGamescom 2019: Νέο υλικό από το Volta Story mode του FIFA 20FIFA 20: Διαρροές από την Beta δείχνουν Rainbow μούσια και ένα Pigeon DanceTo FIFA Volta θα κυκλοφορήσει χωρίς microtransactions

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα