΄Ετοιμος να επανέλθει ο Τζιουζέπε Ρόσι

Ο πρώην διεθνής Ιταλός επιθετικός, Τζιουζέπε Ρόσι, επιμένει ότι είναι έτοιμος να παίξει στα συνήθη υψηλά επίπεδα και πάλι.
Ο Ρόσι παραμένει χωρίς ομάδα μετά την λήξη του συμβολαίου του με τη Τζένοα το καλοκαίρι και ο 31χρονος, παραδέχεται ότι το παρελθόν του με πλειάδα από τραυματισμούς, κρατάει προς το παρόν τις ομάδας, μακριά.

Ο Ρόσι (στο κέντρο) μαζί με Ρονάλντο, Φλέτσερ, Πικέ και Φέρντιναντ το 2005 σε προετοιμασία με την Utd στο Πεκίνο

«Πρέπει να είμαι υπομονετικός και
έτοιμος όταν θα έρθει η ευκαιρία μου γιατί η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου», είπε στην Corriere dello Sport.

«Νόμιζα ότι θα είχα πάρει μερικές ακόμη προσφορές, αλλά έπρεπε να ασχοληθώ με ομάδες που είχαν στο δυναμικό τους, ακόμη και 25 παίκτες, έτσι και κάποιοι σύλλογοι που ίσως ενδιαφέρονταν για μένα δεν μπορούσαν να με χωρέσουν.
Ξέρω ότι πολλοί λαμβάνουν υπόψιν τους το ιστορικό μου στους τραυματισμούς, αλλά αυτοί δεν υπάρχουν πια. Φυσικά, δεν θα το αρνηθώ ότι τους είχα, αλλά ποτέ δεν με σταμάτησαν.

Ο Ρόσι με την φανέλα της τελευταίας του ομάδας, της Τζένοα

Έχω επανέλθει και είμαι έτοιμος να παίξω στα συνήθη επίπεδα μου πάλι. Δεν ψάχνω για ένα πενταετές συμβόλαιο που θα μου αποδίδει εκατομμύρια ευρώ, απλώς θέλω να δείξω ότι είμαι ακόμη ικανός ποδοσφαιριστής».
Πραγματικά πρόκειται για θαύμα το ότι ο Ρόσι θέλει να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο. Δείτε παρακάτω το ιστορικό των τραυματισμών του:

= Τον Οκτώβριο του 2011τραυματίστηκε στον αχίλλειο στο δεξί του γόνατο

= Έκανε υποτροπή τον Απρίλιο του 2012 και πήγε στην Φιορεντίνα, αλλά δεν έπαιξε ξανά μέχρι τον Μάιο του 2013.

= Νέο πρόβλημα αυτή τη φορά στους συνδέσμους στο δεξί του γόνατο τον Ιανουάριο του 2014 και έμεινε έξω για τέσσερις μήνες.

= Τον Αύγουστο του 2014 υπέστη τέταρτη ζημία στο δεξιό του γόνατο και έμεινε εκτός για έναν χρόνο.

= Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2017, κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Θέλτα, τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο.
Keywords
Τυχαία Θέματα