Μαρτίνς: «Δείξαμε σίγουροι και αποτελεσματικοί» (video)

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη επί της Λαμίας δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. «Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός», το σχόλιο του Μάκη Χάβου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Όχι, υπήρχαν και άλλα γκολ που έπρεπε να μπουν. Πραγματικά γενικά παίξαμε καλά όμως. Εκεί που έπρεπε να επιταχύνουμε το κάναμε και εκεί που έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε. Δείξαμε σίγουροι και αποτελεσματικοί. Ένα ζητούμενο που ήταν
οι τρεις βαθμοί κατακτήθηκε και με ποιότητα».

Για την κλήρωση της Δευτέρας και το εάν την έχει στο μυαλό του: «Όχι, δεν την σκέφτομαι γιατί έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Όποια και να είναι η αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντικό γιατί θα δούμε και θα δοκιμάσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας. Τους νέους παίκτες μας».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την Μίλαν, τις μεταγραφές και τον Φερέιρα: «Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε τα άπειρα ονόματα που γράφονται. Εγώ ασχολούμαι με παίκτες που έχουμε. Θα μπορούσα να πω για τον Μασούρα που θα έρθει σε εμάς. Αυτήν την στιγμή μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Μίλαν. Οσον αφορά στο σημερινό ματς, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με το πόδι στο γκάζι. Ξέρουμε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τους χώρους, γιατί αν ο Ολυμπιακός σε βρει σε ανοικτό γήπεδο, έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα.

Θεωρώ ότι έως το 30-31' σε οργανωμένη άμυνα δική μας, ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις που θα μας τρομοκρατούσε ή θα μας έβαζε σε πρόβλημα. Στο χάσιμο της μπάλας από εμάς, σε ένα πούλημα εύκολο δικό μας, μας βρήκαν σε ανοικτό γήπεδο και έγινε το 1-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

Στο ημίχρονο στην ανάπαυλα, είπαμε να έχουμε προσοχή και συγκέντρωση. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Μετά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα πίσω και ήταν λογικό. Έτσι, πήραμε κάποια μέτρα εμείς, αλλά το χάναμε στις πάσες. Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η προσοχή μας πλέον είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για ποιο λόγο βγήκε ο Μπερτόγλιο: «Το παιχνίδι ήταν στο 3-0 και από εκεί και πέρα έπρεπε να δώσουμε ανάσες, γιατί έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου και μετά με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Ο Μπερτόγλιο έχει πάρει πολλά παιχνίδια και θέλαμε να είναι πιο φρέσκος για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».
Keywords
Τυχαία Θέματα