Θα κάνουν αγώνα δρόμου οι Μακέντα και Κουρμπέλης

Οι Φεντερίκο Μακέντα και Δημήτρης Κουρμπέλης θα ξεκινήσουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, για τη 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ιταλός επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο ποδοσφαιριστής
του “τριφυλλιού” θα χάσει σίγουρα τον αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά για το κύπελλο Ελλάδος και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς του Αγρινίου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Κουρμπέλη στο ματς κυπέλλου της Κρήτης, με τον αρχηγό των “πράσινων” να προσπαθεί να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στα επόμενα τέσσερα ματς τους Παναιτωλικό (εκτός), Ξάνθη (εντός), Λαμία (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).
Keywords
Τυχαία Θέματα