Εθνική Γερμανίας: Να ένας που μπορεί να λύσει το πρόβλημα στην επίθεση

Αν και ο Νίκλας Φούλκρουγκ είναι αρκετά καλός, ο Χάνσι Φλικ δεν τον εμπιστεύτηκε σχεδόν καθόλου στο Μουντιάλ του Κατάρ και θα είναι 33 ετών όταν ξεκινήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ άλλοι υποψήφιοι όπως ο Κάι Χάβερτς και ο Γιουσούφα Μουκόκο δεν είναι παίκτες περιοχής. Η έλλειψη κάποιου παίκτη σαν τον Μίροσλαβ Κλόζε, αντανακλάται έντονα στην μέτρια απόδοση της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά. Ποια είναι λοιπόν η λύση;

 Η Bild μπορεί να εντόπισε έναν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο επιθετικός της ομάδας Νέων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης,

Ανάς Αλάουι, είναι μια σοβαρή ελπίδα για τη Γερμανία στη θέση του κεντρικού επιθετικού στο μέλλον. Με ύψος ήδη στα 187 εκατοστά, μόλις στα 16 του χρόνια, μετράει δεκαέξι γκολ και δύο ασίστ σε εννέα παιχνίδια της Bundesliga U-17.

Ο Αλάουι έχει επίσης συμμετοχή με τους «αετούς» στο UEFA Youth League αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 213 λεπτά. Στα 16 του, στο Euro 2024 θα ήταν πολύ πρόωρο για να έχει αντίκτυπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έρθει η σειρά του μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, όλοι έχουμε ξανακούσει αυτήν την ιστορία. Κάθε λίγα χρόνια υπάρχει ένα νέο ταλέντο στα πρωταθλήματα Νέων που διαφημίζεται ως το επόμενο μεγάλο project και λίγοι από αυτούς φτάνουν στην κορυφή. Προς το παρόν, ο Αλάουι είναι απλώς μια καλή προοπτική στην ηλικιακή του ομάδα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα εξελιχθεί στον παίκτη που υποσχέθηκε ότι θα γίνει.

Ο Αλάουι, αν και γεννημένος στο Μαιντς μπορεί επίσης να εκπροσωπήσει το Μαρόκο, επομένως υπάρχει πιθανότητα να μην παίξει καν για τη γερμανική Εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα