Άρης: Ο Νταρίντα φθάνει αύριο στη Θεσσαλονίκη

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ετοιμάζεται να φορέσει τα κίτρινα! Ο Τσέχος διεθνής μέσος αναμένεται αύριο (18/12) στις 15:30 στη Θεσσαλονίκη, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ΠΑΕ Άρης. Καταφθάνει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο σύλλογο και, εφόσον όλα πάνε καλά μέχρι τέλους, να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας

αυτής, ο παίκτης είχε μεταβεί στην Αθήνα, συνοδεία του ατζέντη του. Εκεί είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών. Μετά το ταξίδι αυτό, ο Νταρίντα επέστρεψε στη Γερμανία, όπου συμφώνησε με τη Χέρτα Βερολίνου για την άμεση λύση της συνεργασίας τους, που τελείωνε τον Ιούνιο του 2023. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από το βερολινέζικο σύλλογο, μπορεί και τυπικά πλέον να υπογράψει στον Άρη.

Ο Νταρίντα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα είναι τα αναμενόμενα, θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους “κίτρινους” κι αμέσως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Άλαν Πάρντιου. Θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση, στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από τον Νταρίντα ο Πάρντιου περιμένει να ενισχύσει ουσιαστικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας και ειδικότερα τις θέσεις των αμυντικών μέσων. Εκεί, όπου ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα από την αρχή αυτής της σεζόν, το οποίο εν μέρει έλυσε ο ερχομός του Πίτερ Ετέμπο, όμως, η παρουσία αυτού δεν αρκεί. Αν ο Νταρίντα προσφέρει αυτά που υπολογίζουν ο Πάρντιου και οι συνεργάτες του ότι μπορεί, τότε οι “κίτρινοι” θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάξουν προς τα πάνω το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα