ΠΑΟΚ: Επιστροφή Καντουρί, στην τελική ευθεία Ίνγκασον, Τσαούσης

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου διέγραψε σήμερα (17/12) από το απουσιολόγιό του το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο από τις 9 Δεκεμβρίου και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, εν όψει της επανέναρξης των αγώνων πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας (22/12).

Τα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό του “Δικέφαλου”, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Μάριος Τσαούσης ανέβασαν την

ένταση στο πλαίσιο του ατομικού προγράμματος που και σήμερα έκαναν και πλέον είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αν συμβεί αυτό τις αμέσως προσεχείς ημέρες, τότε και αυτοί θα υπολογίζονται για τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Το μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο επικείμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να χτίσει πάνω στο σερί που έτρεξε πριν τη διακοπή.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις passing game. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε σχηματίστηκαν τέσσερις ομάδες κι είχαμε τουρνουά 5 Vs 5 σε υψηλό τέμπο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Μάριος Τσαούσης και Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψαν ατομικά σε υψηλή ένταση και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το εδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Κυριακή (18.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα