Έργο Ιβάν αυτός ο υπέροχος Παναθηναϊκός

Συμβαίνει σπάνια να διακρίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε μια ομάδα σε κρίσιμο ντέρμπι.

Συνέβη χτες βράδυ στη Λεωφόρο, από έναν εντυπωσιακό Παναθηναϊκό, που πήρε νίκη τίτλου, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη χαρά στον κόσμο του. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έβγαλε πάθος και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης, έτρεξε ακατάπαυστα πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τους ερυθρόλευκους.

Αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας, καθώς ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα

με το εξουθενωτικό πρέσιγκ των πράσινων. Αυτό ήταν “εξάποντο” για τον Παναθηναϊκό, αφού, κέρδισε τρεις βαθμούς και παρέμεινε μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ταυτόχρονα πήγε τη διαφορά στο +6 από τους Πειραιώτες, που πλέον έχουν ελάχιστες ελπίδες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Με εμφανίσεις σαν την χθεσινή το “τριφύλλι” δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο Ιβάν κατάφερε με κόπο και μεράκι, να φτιάξει μια ομάδα που αρέσει στον κόσμο. Αυτό είναι άλλωστε και το πιο σημαντικό. Χθες οι 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο. Είχε τελειώσει το ματς και, όμως, παρέμεναν στις εξέδρες της Λεωφόρου για αρκετή ώρα, προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την τεράστια επιτυχία. Εικόνες βγαλμένες από το ένδοξο παρελθόν τις οποίες βλέπουμε και πάλι χάρη στον Σέρβο τεχνικό, που δημιούργησε από το μηδέν αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα