Τίμπεργουλβς: Απολογήθηκε για τη γροθιά ο Γκομπέρ

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι δυο παίκτες λογομαχούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Άντερσον να είναι εκνευρισμένος με τον Γάλλο σέντερ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αμερικανός είπε στον Γκομπέρ πως θα τον βγάλει νοκ-άουτ. Ο Γκομπέρ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και χτύπησε τον συμπαίκτη του. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι των «λύκων» τον έδιωξαν από το γήπεδο, για να μην οξυνθούν περισσότερα τα πνεύματα, καθώς οι συμπαίκτες του ήταν έξαλλοι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και μπροστά στο φάσμα να τεθεί στο περιθώριο

από τη διοίκηση των Τίμπεργουλβς, ο Γκομπέρ έσπευσε να απολογηθεί.

Χαρακτηριστικά, ο Γάλλος παίκτης δήλωσε: «Με κατέβαλαν τα συναισθήματα και δεν έπρεπε να αντιδράσω όπως αντέδρασα, ανεξάρτητα από ό,τι ειπώθηκε. Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους, τον οργανισμό και κυρίως στον Κάιλ Άντερσον, που είναι ένας συμπαίκτης που αγαπώ και σέβομαι».

Από την πλευρά του, ο Άντερσον δήλωσε: «Στη μέση ενός παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού που όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, τα συναισθήματα φουντώνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλά άναψαν τα αίματα. Αυτό είναι όλο. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε. Είμαστε μεγάλοι άντρες και θα προχωρήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα