Έρχονται Demo Sessions για το Anthem αρχές του 2019

Λίγη υπομονή και θα δοκιμάσετε το Anthem.

Εάν δεν πήρατε μέρος στο Alpha Test για το επερχόμενο Anthem της BioWare, θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε δωρεάν πριν από την κυκλοφορία του. Η EA ανακοίνωσε ότι δύο test events που θα πραγματοποιηθούν πριν από την κυκλοφορία του, ένα τον Ιανουάριο για "VIPs", και ένα για τους υπόλοιπους

τον Φεβρουάριο.

Το VIP demo θα είναι ανοιχτό από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμο σε όσους έχουν προπαραγγείλει το Anthem ή είναι συνδρομητές στα EA Access ή Origin Access. Το demo για όλους θα τρέξει στις 1-3 Φεβρουαρίου 2019 και όπως υποδηλώνει το όνομα, θα είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να πάρουν μια γευση του παιχνιδιού.

Μέχρι το demo του Ιανουαρίου, η EA θα απονέμει VIP κωδικούς σε άτομα που έχουν εγγραφεί στο newsletter του Anthem, έτσι ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να το αγοράσετε ακόμη.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η BioWare μας έδειξε ένα νέο trailer του Anthem στο The Game Awards που αποκαλύπτει λίγο περισσότερο τον παράξενο κόσμο του παιχνιδιού.

Το Anthem έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά οι συνδρομητές της Access Origin θα πάρουν μία εβδομάδα πρόωρης πρόσβασης ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το AnthemΤα requirements της closed alpha του AnthemΣύντομα έρχεται η Alpha του Anthem

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα