Ο Πέτερσον επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ (pic)

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του όπως και το ότι η Χέρακλες βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Κρίστοφερ Πέτερσον.

“Γνωρίζω πως οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω φήμες και δημοσιεύματα» τόνισε ο Πέτερσον.

«Έχω έναν υιό και σύζυγός μου σύντομα θα μου χαρίσει
ακόμα έναν. Η οικογένειά μου είναι σε προτεραιότητα και πρέπει να την κοιτάξω. Προς το παρών κοιτάζω τους στόχους της ομάδας μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» ανέφερε ο Σουηδός μέσος.

Σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με τον Ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 με την Χέρακλες όμως να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσής του για ακόμα έναν χρόνο.

"Η ομάδα μου έχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για μένα παραχωρόντας με τον Ιανουάριο παρά να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και να φύγω ελεύθερος" δήλωσε ο Πέτερσον ο οποίος συμπλήρωσε: "Ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου".

Ο Πέτερσον σε 15 παιχνίδια στο Ολλανδικό πρωτάθλημα έχει πετύχει 9 γκολ και 2 ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα