Έρχεται VR παιχνίδι "Peaky Blinders"

Διαθέσιμο τον επόμενο χρόνο.

Αν δεν σας φτάνει μόνο να βλέπετε, αλλά θέλετε και να ζήσετε μέσα στον εξαιρετικό κόσμο της δημοφιλούς σειράς, "Peaky Blinders", τότε η Maze Theory θα σας φέρει τη λύση τον επόμενο χρόνο.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, εμπνευσμένη από την σειρά του BBC 2, θα φέρει τους παίκτες πιο κοντά στους αγαπημένους τους χαρακτήρες και τοποθεσίες. "Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με νέους και παλιούς χαρακτήρες, εξευερνήστε

τοποθεσίες του Small Heath, όπως το παράνομο μαγαζί στοιχημάτων του Shelby και πιείτε και ένα ποτηράκι στην Garrison Pub", αναφέρει το δελτίο τύπου.

Η Maze Theory, που αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Activision και της Playstation, αναφέρει ότι θα φέρει "τελευταίας τεχνολογίας AI). "Για πρώτη φορά, οι χαρακτήρες θα ανταποκρίνονται στις κινήσεις, την φωνή, τον ήχο και την γλώσσα του σώματος των παικτών και θα έχουν ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις."

"Οι παίκτες θα αλληλεπιδρούν και θα συγκρουστούν με πολύ αγαπημένους χαρακτήρες σε πραγματικό χρόνο", συνεχίζει, "οδηγώντας τις απαντήσεις τους και επηρεάζοντας τι θα συμβεί στη συνέχεια".

Το Peaky Blinders πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020, "σε όλες τις VR πλατφόρμες".

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceKingdom Hearts 3: Αποκαλύφθηκε το ReMIND DLCImmortal Legacy: The Jade Cipher - Launch TrailerGhost Giant - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα