Microsoft... ενός τρισεκατομμυρίου

Ο Αμερικανικός κολοσσός φτάνει ένα νέο επίτευγμα.

Η Microsoft μπαίνει στο γκρουπ των εταιρειών που αξίζουν...τρισεκατομμύρια. Σύμφωνα με το The Verge, η Microsoft πριν λίγες μέρες "χτύπησε" το ένα τρισεκατομμύριο σε αξία στο χρηματιστήριο (NASDAQ), ξεπερνώντας το αντίπαλο δέος των Apple και Google.

Το The Verge αναφέρει πως η αύξηση

της μετοχής οφείλεται περισσότερο στην ανάπτυξη της cloud υπηρεσίας., αφού η Microsoft έχει εστιάσει στην προώθηση των cloud προϊόντων με σκοπό να ξεπεράσει και τον νούμερο ένα ανταγωνιστή του είδους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Amazon.

Τα δυνατά "σημεία" της Microsoft για το τελευταίο τρίμηνο ήταν τα εξής:

Office, LinkedIn, Dynamics = $10.2 δις έσοδαAzure cloud, προϊόντα server, επιχειρηματικές υπηρεσίες = $9.7 δις έσοδαWindows, Xbox, Surface = $10.7 δις έσοδα

Η Microsoft έχει κάθε λόγο να χαίρεται για αυτό το επίτευγμα, αλλά γνωρίζουν πως τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία καλείται για πρώτη φορά να δείξει το καλύτερο δυνατό της πρόσωπο εν όψει E3 2019, ειδικά από την στιγμή που το αντίπαλος δέος της Sony δεν θα δώσει το παρόν έπειτα από 24 χρόνια παρουσίας.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΕ3 2019: Πότε θα εμφανιστεί η MicrosoftΗ Microsoft δεν θα κάνει καμία φάρσα την πρωταπριλιάΦήμη: Έρχονται τα Windows Lite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα