Έρχεται Assassin's Creed Compilation;

Τι κρύβει η Ubisoft;

Με Assassin's Creed Compilation σε Nintendo Switch, Xbox One και PS4 φαίνεται ότι θα μας υποδεχθεί το 2019.

Όπως αναφέρει το VG247, μια καταχώρηση στο MediaMarkt της Γερμανίας, που φαίνεται να έχει πλέον αφαιρεθεί, έδειχνε διαθέσιμο για pre-order, ένα προϊόν με όνομα Assassin's Creed Compilation. Για την ώρα, κανένα άλλο

site δεν έχει φιλοξενήσει τέτοια καταχώρηση, ούτε έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft, αν και θα πρέπει να αποκαλυφθεί σύντομα, λόγω του στενού πλαισίου κυκλοφορίας του.

Φυσικά, εκτός από όνομα και ημερομηνία κυκλοφορίας, που είναι η 29η Μαρτίου 2019, δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία. Βέβαια, αν όντως ισχύει, η εν λόγω προσθήκη θα σημάνει την πρώτη κυκλοφορία Assassin's Creed τίτλου σε Switch, στους παίκτες της Δύσης.

Πριν φύγετε, μην ξεχνάτε ότι αύριο κυκλοφορεί το πρώτου επεισόδιο του νέου DLC του Assassin's Creed Odyssey, με όνομα Legacy of the First Blade: Hunted.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece 8 λεπτά 4K Just Cause 4 Gameplay Batalj - Reveal Trailer To Facebook σκέφτονταν να πουλήσει τα δεδομένα των χρηστών του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα