To Cyberpunk 2077 δεν θα είναι στα The Game Awards

Εκτός και αν μας κοροϊδεύουν.

Χωρίς Cyberpunk 2077 θα έρθουν τα φετινά The Game Awards, καθώς η CD Projekt RED δεν είναι ακόμα έτοιμη να μοιραστεί περισσότερα.

Ο Marcin Momot took μας μετέφερε τα νέα μέσω Twitter:

We're looking forward to seeing all

the reveals and announcements during this year's @thegameawards, however we're not going to be showing anything there ourselves. We’ll share more details about @cyberpunkgame when we’re ready.

— Marcin Momot (@Marcin360) December 3, 2018 Με τις ανακοινώσεις που θα δούμε να είναι καλά προστατευμένες, περισσότερα ακούμε για παιχνίδια που δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, ενώ λίγα γνωρίζουμε για αυτά που θα είναι εκεί. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Rocksteady ανακοίνωσε ότι δεν θα δείξει το επόμενο παιχνίδι της, ενώ παράλληλα μας γκρέμισε τα όνειρα, λέγοντας ότι θα είναι κάποιος Superman τίτλος.

Ένα παιχνίδι που ίσως δούμε είναι το Alien: Blackout, ένα μυστηριώδες νέο project, που πιθανότατα θα γίνει tease από τον Hideo Kojima.

Για ένα τόσο μεγάλο project πάντως, οι πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ λίγες. Το μόνο που έχουμε δει από το Cyberpunk 2077 είναι ένα εκτενές gameplay video και ορισμένα στοιχεία για το πώς θα λειτουργεί το hacking στο παιχνίδι.

Τα The Game Awards θα λάβουν χώρα στις 6 Δεκεμβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Ας ρίξουμε μια ματιά στα Hacking Mechanisms του Cyberpunk 2077 Η CD Projekt Red ανακοίνωσε συνεργασία με την Digital Scapes για τον τίτλο Cyberpunk 2077 Οι devs του Cyberpunk 2077 πειραματίζονται με πλήρως φθαρτά περιβάλλοντα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα