Επιβλητική νίκη τετράδας για τη Λειψία

Από το ξεκίνημα του αγώνα η Λειψία έδειξε το ποιος θα είναι το αφεντίκο στο ματς του Ντίσελντρορφ.

Η ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Δανό Πόουλσεν μόλις στο 2ο λεπτό και στη συνέχεια να «χτυπήσει» αποτελεσματικά στις αδυναμίες των γηπεδούχων.
Ακόμα πιο καταλυτικό ρόλο στην ροή του αγώνα ήταν το γκολ του Γάλλου Κονατέ πριν κάν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Η διάθεση και ο ενθουσιασμός οδήγησαν την Λειψία σε μια επικράτηση δίκαιη και μάλλον άνετη έχοντας στη
διάθεσή της ένα ακόμη τέρμα στο 16ο λεπτό, πάλι από τον Πόουλσεν!

Μετά το 25λεπτο έδειξαν σημάδια «ζωής» οι παίκτες της Φορτούνα απειλώντας την εστία του Ούγγρου Γκούλασι χωρίς να βρούνε το γκολ που θα τους έδινε μια ελπίδα, μια ώθηση για τη συνέχεια.
Το τέταρτο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Αυστριακό Κόντραντ Λάϊμερ στο 68ο λεπτό.

Με αυτή την επιτυχία η Λειψία έμεινε μόνη στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα με 34 πόντους, πέντε λιγότερους από την Γκλάντμπαχ, τρεις παραπάνω από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα