Επιβεβαιώθηκε η σειρά Obi-Wan Kenobi στο Disney+

Κι όμως είναι αλήθεια!

Προς χαρά των fans, οι φήμες επιβεβαιώνονται για την επιστροφή του Ewan McGregor στον ρόλο του Obi-Wan Kenobi σε νέα σειρά για το Disney+.

Η ανακοίνωση έγινε από την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, κατά την διάρκεια του πάνελ για το Disney+ στην D23 Expo. "Μετά από μυστικά και λόγια και ενώ δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γι' αυτό,

είμαι ενθουσιασμένη να φέρω στην σκηνή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας του Star Wars...", είπε η Kennedy με τον McGregor να εμφανίζεται επί σκηνής.

“Kathleen, μπορείς να με ρωτήσεις μπροστά σε όλους αυτούς μάρτυρες, μπορείς σε παρακαλώ να με ρωτήσεις, αν θα παίξω ξανά τον Obi-Wan Kenobi;", είπε ο McGregor με την Kathleen να τον ρωτάει ακριβώς αυτό κι εκείνος να απαντάει, "Ναι...τέσσερα χρόνια τώρα λέω 'ω, δεν ξέρω. το συζητάμε'. Τώρα μπορώ να πω ναι, θα το κάνουμε".

Η Kennedy επιβεβαίωσε ότι γράφονται τα σενάρια και ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2020. Η σειρά θα διαδραματίζεται 8 χρόνια μετά το "Revenge of the Sith".

Ο McGregor υποδύθηκε για πρώτη φορά του Obi-Wan το 1999 στο "Star Wars - Episode 1: The Phantom Menace" και μετά στα "Star Wars - Episode 2: Attack of the Clones" και "Star Wars - Episode 3: Revenge of the Sith". Επίσης είχε ένα μικρό φωνητικό cameo στο "Star Wars: The Force Awakens".

Πριν τον McGregor, τον χαρακτήρα είχε υποδυθεί ο Sir Alec Guinness το 1977 στο "Star Wars: A New Hope".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceThe Lady and the Tramp - Live-Action Movie TrailerΤο Star Wars κόμικ θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2019Έρχεται σειρά Obi-Wan στο Disney+;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα