Αρης και ΟΦΗ σε θέση εκκίνησης

Ο Αρης έχει ήδη δώσει μερικά δείγματα γραφής υπό την έννοια ότι έχει παίξει τα 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια διότι είναι μάλλον υπερβολικό να μιλά κάποιος για “δείγματα γραφής” πριν βγει ο Αύγουστος.

Ο ΟΦΗ από την άλλη έχει μόνο την (όποια) εικόνα μπορεί να αποκομίσει κάποιος από τα φιλικά παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες είναι σε θέση εκκίνησης εν όψει του αποψινού (Σάββατο, 24/8, 21:00) παιχνιδιού σε ένα “Κλεάνθης Βικελίδης” που αναμένεται
να είναι γεμάτο.

Οι Κίτρινοι προέρχονται από 4 παιχνίδια αγωνιστικών -και συναισθηματικών- σκαμπανεβασμάτων με αντιπάλους την ΑΕ Λεμεσού και τη Μόλντε.

Ειδικά το δεύτερο παιχνίδι με τη νορβηγική ομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σενάριο ταινίας που θα σε κρατούσε καθηλωμένο στη θέση σου μέχρι το τέλος.

Προφανώς και ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δει την ομάδα του να κρατάει όλη εκείνη την εικόνα, την ενέργεια και το πάθος για τη νίκη, την αίσθηση -που είναι πάντα “καύσιμο” στον αθλητισμό- ότι όλα είναι δυνατά. Επί τω προκειμένω προφανώς η ανατροπή εκείνου του (γεμάτου λάθη από τον Αρη) 3-0 στη Νορβηγία.

Ο Αρης διατήρησε αρκετό από τον κορμό της προηγούμενης σεζόν. Στους δικούς του πιθανούς “11” για το βράδυ, οι 8 θα είναι από την προηγούμενη σεζόν.

Τουτέστιν, οι καινούριοι θα είναι ο δεξιός μπακ, Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο αμυντικός μέσος, Λούκας Σάσα και ο επιθετικός, Μπράουν Ιντέγε.

Ο Ιντέγε, παρεμπιπτόντως, θα αρχίσει να ξαναγράφει παιχνίδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα, μετά από τις 19 Φεβρουαρίου 2017, όταν είχε παίξει με τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ ψάχνει και αυτός τη δύναμη της συνοχής και του κορμού στην αρχή των υποχρεώσεων. Πάντα στα πρώτα βήματα και μέχρι να βρει οποιαδήποτε ομάδα τον ρυθμό, αυτή είναι η επιδίωξη.

Ντεμπούτο στους πάγκους -σε ομάδα Α’ Εθνικής- για τον 41χρονο, Γιώργο Σίμο που ανέλαβε τον ΟΦΗ και ξανασυναντά τον Γιάννη Σαμαρά με τον οποίον είχαν σχέση προπονητή-παίκτη (στον ΟΦΗ) αλλά και συνεργασία στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Σίμος που είχε εργαστεί και στην Ομόνοια Λευκωσίας (όταν αποχώρησε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016) ως συνεργάτης του Βρετανού προπονητή, Τζον Κάρβερ.

Κατά σύμπτωση είναι πιθανό και στους αρχικούς “11” του ΟΦΗ να είναι επίσης (όπως και με τον Αρη) τρία τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Ο Μαρινάκης και ο Τσιλιανίδης σε δεξιά πλευρά, μπακ και εξτρέμ αντίστοιχα και ο Πορτογάλος, Λισάντρο Σεμέδο πίσω από τον Μάνο που θα είναι στην επίθεση.

Ο Μάνος ναι μεν είναι νέο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αλλά το περιβάλλον μόνο άγνωστο δεν του είναι από τη διετία 2016-2018.
Keywords
Τυχαία Θέματα