Σέντρα στο πρωτάθλημα

Το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2019-20 ξεκινά το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις και πλούσια δράση στα κανάλια Novasports.

Με 14 ομάδες πλέον στα «σαλόνια», διαδικασία πλέι - οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά και την εφαρμογή του VAR για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα, ο «μαραθώνιος» ξεκινά με τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς για πρώτο πιάτο.

Στις 19:00 διεξάγεται το πρώτο ματς της σεζόν ανάμεσα σε Λαμία
και Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αποδειχτεί «κακός δαίμονας» για τους «πράσινους» την προηγούμενη διετία, με δύο προκρίσεις στη διοργάνωση του Κυπέλλου και νίκη στο περσινό αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Όμως το «τριφύλλι» τα πηγαίνει καλά στις πρεμιέρες, όπου δεν έχει ηττηθεί από το 2008 και το 1-2 από την ΑΕΚ, που είχε τότε προπονητή τον νυν «πράσινο» τεχνικό Γιώργο Δώνη.

Στις 21:00 διεξάγεται το Άρης - ΟΦΗ στο «Κ. Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους από τους Κρητικούς στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1997. Η ομάδα του Ηρακλείου όμως, είναι αήττητη σε πέντε σερί πρεμιέρες στα «σαλόνια» και θέλει να συνεχίσει το σερί.

Η πρώτη μέρα του πρωταθλήματος κλείνει με το ματς Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης στις 21.30. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την «τεσσάρα» επί της Κρασνοντάρ και θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας σε ματς πρώτης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες, είναι επίσης αήττητοι σε οποιαδήποτε πρεμιέρα από το 2010, όταν είχαν ηττηθεί από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αρκάδες, θα επιδιώξουν με τη σειρά τους να πάρουν την πρώτη νίκη πρωταθλήματος της ιστορίας τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από 10 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Πριν από τον αγώνα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Pre Game Show στο Novasports2HD, με την εκπομπή να μεταδίδεται και σε live streaming από την WebTV και το κανάλι του Novasports.gr στο YouTube.

Μετά το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» ακολουθεί η «Ώρα των Πρωταθλητών», με τηλεοπτική μετάδοση στο Novasports2HD και live streaming από την WebTV και το κανάλι του Novasports.gr στο YouTube.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Λαμία - Παναθηναϊκός (19:00)
Άρης - ΟΦΗ (21:00)
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (21:30, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα