Ρούνι: «Δεν μπορεί την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει πρωτάθλημα η Utd!»

Η υπογραφή με παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Σέρχιο Ράμος δεν θα λύσουν τα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την άποψη του Γουέιν Ρούνι.

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παίζει τώρα για την DC United (στο MLS), δεν πιστεύει ότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα καταφέρει να γίνει τόσο ανταγωνιστική, ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Όλε είναι να οικοδομήσει την ομάδα
και δεν πιστεύω ότι φέρνοντας έναν ή δύο παίκτες για 120 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να βοηθήσει τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος Άγγλος επιθετικός.,

Ο Ρούνι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μιλώντας στο Sportsweek του BBC Radio 5 Live, πρόσθεσε: «Ο Όλε είναι καλύτερα να ξοδέψει 35-45 εκατομμύρια σε παίκτες με δυναμική και να φτιάξει την ομάδα γύρω από αυτούς τους πέντε ή έξι παίκτες.
Θα μπορούσε η ομάδα να φέρει παίκτες, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Ράμος ή ο Μπέιλ, αλλά θα κοστίσουν 400 εκατομμύρια Και θα έχει ο σύλλογος δύο χρόνια να επωφεληθεί από αυτούς και μετά πρέπει να ξεγράψεις αυτά τα χρήματα».

Ο Ρούνι περιμένει ότι ο Σόλσκιερ θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι και επιθυμεί να φέρει ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Ντε Λιχτ του Άγιαξ.
Ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο, αρχικά σε προσωρινή βάση, έχει ήδη αρχίσει να αναμορφώνει την ομάδα του, με τον νεαρό ακραίο επιθετικό της Σουόνσι, Ντάνιελ Τζέιμς, να κατευθύνεται στο Old Trafford.

«Ο σύλλογος πρέπει να ανοικοδομηθεί με νεαρούς παίκτες αλλά πρέπει να είναι αρκετά καλοί και νομίζω ότι οι οπαδοί θα καταλάβουν ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να διεκδικήσει η ομάδα την επόμενη Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων», αλλά και της Εθνικής Αγγλίας.

«Αφήστε τον προπονητή να έχει τον χρόνο να δουλέψει, για να δημιουργήσει μια ομάδα για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, ώστε να γίνει ανταγωνιστική και να μπορέσει να διεκδικήσει την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Είναι ακόμη υποδεέστερες, ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Τότεναμ, ίσως και η Έβερτον και στα επόμενα δύο χρόνια είναι δύσκολο να φτάσουν στο επίπεδο της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι».
Keywords
Τυχαία Θέματα