Επίθεση Νοτσιόνι σε Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ: «Εσείς… σκοτώσατε τον Γκρίφιν» (vid)

Οι κακές εμφανίσεις και ήττες των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζονται. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχει δείξει το καλό της πρόσωπο ακόμα και μετά την απόλυση του Άντριεν Γκρίφιν και την πρόσληψη του Ντοκ Ρίβερς. 

Οι 5 ήττες στα 6 παιχνίδια που ο άλλοτε προπονητής των Σίξερς και Κλίπερς, έχει καθίσει στον πάγκο των «ελαφιών» μαρτυρά το κακό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκονται. 

Τη συγκεκριμένη κατάσταση σχολίασε με ένα ποστ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παλαίμαχος NBAer Άντρες

Νοτσιόνι, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ, καθιστώντας τους υπεύθυνους για την απόλυση του Γκρίφιν

Ο Νοτσιόνι ήταν συμπαίκτης με τον πρώην προπονητή των Μπακς στους Σικάγο Μπουλς και μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ως «μέντορα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όσο περνά ο καιρός, όλα τα λούτρινα ζωάκια χάνουν τα μαλλιά τους. Ο Αντετοκούνμπο πάντα δούλευε πάνω στην άψογη φιγούρα του και στη συζήτηση ότι δεν υπάρχει κάτι ως αποτυχία κ.λπ. Ωστόσο, για μένα, ο Γκρίφιν “σκοτώθηκε” από αυτόν, μαζί με τον Λίλαρντ.

Γνώρισα τον Γκρίφιν στο Σικάγο. Ήταν μέντορας και τον θυμάμαι ως σπουδαίο τύπο. Ίσως ήταν πρωτάρης, είναι δυνατόν, αλλά τον “έφαγαν”. Και τώρα το Μιλγουόκι είναι ακόμη χειρότερο από πριν. Ποιος είναι υπεύθυνος;» 

Keywords
Τυχαία Θέματα