Αστέρες… πρώτης γραμμής στην “εκκίνηση” του Ultimate Padel Tour!

20:35 9/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Σχεδόν 200 ζευγάρια, με πλήθος αστέρων ανάμεσά τους, δήλωσαν συμμετοχή στο A Coruña Open. Πρόκειται παρθενικό τουρνουά του Ultimate Padel Tour, που έρχεται φέτος για να… εμπλουτίσει το διεθνές καλεντάρι.

Στους άνδρες, ο Αγκουστίν Γκουτιέρες με τον Λούκας Καμπανιόλο θα έχουν το Νο1 στο ταμπλό, δίχως όμως να… μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Οι Μιγκέλ Λαμπέρτι και Τολίτο Αγκίρε επίσης θα είναι παρόντες με πρόθεση να πρωταγωνιστήσουν. Επιπλέον, παίκτες όπως οι Χάβι Λεάλ, Γκαρθία Ντιέστρο

και Χάβι Ρουίθ είναι μόνο μερικοί από όσους αναμένεται να στρέψουν τα φώτα πάνω τους.

Στο ταμπλό των γυναικών, οι Σοφία Αραούζο και Βιρτζίνια Ριέρα συνθέτουν το Νο1 στο ταμπλό δίδυμο, με τις Κλαούντια Γένσεν και Τζέσικα Καστεγιό να είναι στο Νο2. Πρόκειται για δύο ομάδες που -και με λίγη τύχη- κάλιστα θα μπορούσαν να συγκρούονται στα ημιτελικά διοργάνωσης του Παγκόσμιου Τουρ.

Συνολικά 129 ζευγάρια ανδρών και 66 ζεύγη γυναικών έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά της πόλης Α Κορούνια της Ισπανίας. Οι διοργανωτές μάλιστα έχουν ήδη ετοιμάσει τα δύο ταμπλό. Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση διαρκεί από 10-18 Φεβρουαρίου, μαζί με τους προκριματικούς γύρους.

DRAW MEN / DRAW WOMEN

The post Αστέρες… πρώτης γραμμής στην “εκκίνηση” του Ultimate Padel Tour! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα