Παναθηναϊκός: Εκτός 12αδας ο Σλούκας (video)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας για τη συνέχεια και των δύο ομάδων στη διοργάνωση. 

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις ήττες τους από Ζάλγκιρις και Άρη, έχοντας ως μεγάλο τους «όπλο» την ενέργεια που τους δίνει ο κόσμος τους, ο οποίος θα δώσει… βροντερό παρόν για ακόμα μια φορά φέτος στο ΟΑΚΑ

Τα

προβλήματα όμως για τον Εργκίν Αταμάν δεν λείπουν, αφού ο Τούρκος τεχνικός θα στερηθεί για τέταρτο σερί παιχνίδι στη Euroleague τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μηρό και θα μείνει εκτός από το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του. 

Αυτό θα είναι το έβδομο παιχνίδι που ο 33χρονος γκαρντ δεν θα δώσει το παρόν στην εφετινή Euroleague, ενώ στα υπόλοιπα 19 μετράει 10,9 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ σε 26,6 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Αναλυτικά οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν: 

Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Γκραντ, Γκριγκόνις, Ναν, Μανζτούκας, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ερνάνγκομεθ, Αντετοκούνμπο, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα