Επιτέλους νίκησε...

Ντεμπούτο με το δεξί για τον Σαντιάγκο Σολάρι στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Εύκολο βράδυ στο κύπελλο κόντρα στην Μελίγια, ομάδα τρίτης κατηγορίας.Μπενζεμά, Ασένσιο,Οντριοθόλα και Κρίστο πέτυχαν τα γκολ για τους ''μερένγκες'' που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, ο Μάρκο Ασένσιο έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου με γκολ που πέτυχε στο φινάλε του,ο πρώην πάικτης της Σοσιεδάδ, Άλβαρο Οντριοθόλα 10 λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης
έγραψε το 0-3 και ο Ραμόν Γκονζάλεθ ή πιο απλά Κρίστο, που ήρθε από την 2η ομάδα της Ρεάλ και από τον πάγκο,διαμορφώσε το τελικό αποτέλεσμα 0-4.

Στον πάγκο έμειναν οι Κασεμίρο, Κουρτουά, εκτός αποστολής άφησε ο Σολάρι τους Μπέϊλ, Κρόος και Μόντριτς, που δεν είχε επίσης στην διάθεση του και τους τραυματίες Βαράν, Μαρσέλο και Καρβαχάλ.

2η νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τους μερένγκες, που πέτυχαν πάνω από 2 γκολ ύστερα από τα τέλη Σεπτεμβρίου και τον αγώνα για το champions league με τη Ρόμα στο Μπερναμπέου(3-0).

Ο επαναληπτικός αγώνας, που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης.

Στους υπόλοιπους αγώνες, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν τα ζευγάρια...

Αποτελέσματα:

Κόρδοβα - Χετάφε 1-2

Αλαβές - Χιρόνα 2-2

Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ 1-2
Keywords
Τυχαία Θέματα