Από 100 ευρώ τα διαρκείας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ (video)

Με σύνθημα "η κορυφή είναι μόνο η αρχή", παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Στο πάνελ της συνέντευξης τύπου που έγινε στην αίθουσα "Γιάννης Ξενάκης" στα γραφεία της ομάδας συμμετείχε ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μηνάς Λυσάνδρου,
ο υπεύθυνος εισιτηρίων κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο εμπορικός διευθυντής κ. Νίκος Καραούζας και ο διευθυντής επικοινωνίας κ. Ανδρέας Δημάτος.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης για τη σεζόν 2018-19 είναι:

100 ευρώ στις θύρες 1, 35, 18
200 ευρώ στις θύρες 3,33
250 ευρώ στις θύρες 7, 11,13
400 ευρώ στη θύρα 9
600 ευρώ στη θύρα 29
2000 ευρώ στις θύρες VIP 1, VIP 2
4500 ευρώ στους Members

Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 5 του ΟΑΚΑ.

Από την Πέμπτη 21 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου ισχύει το δικαίωμα προτίμησης των περσινών κατόχων. Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να αγοράσουν την κάρτα διαρκείας τους τόσο από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θα βρίσκεται κάτω από την αίθουσα επισήμων του Ολυμπιακού σταδίου (10:00 – 18:00 καθημερινές και 10:00 – 14:00) τα Σάββατα, αλλά και φυσικά από το aekfc.gr με όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ΑΕΚ έκοψε 263.357 απλά εισιτήρια, το οποίο αποτελεί ρεκόρ μετά τη σεζόν 2004 – 2005 και μάλιστα με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η κάρτα φίλου ΑΕΚ (στην τιμή των 10 ευρώ) θα ισχύει και φέτος για την αγορά τόσο των εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων, με το ποσό να πηγαίνει αποκλειστικά στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει “υποχρέωση” για την έκδοσή της στα παιδικά εισιτήρια.

O α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε μεταξύ άλλων: "Χωρίς αύξηση σε σχέση με πέρυσι τα διαρκείας της ΑΕΚ. Κρίνουμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει κι αυτό έγινε. Δεν υπάρχει αύξηση, εκτός από τις θύρες 3, 33 και 9, στις οποίες η τιμή είναι μειωμένη σε σχέση με αυτόν που επιλέγει να αγοράσει απλό εισιτήριο".

Ο κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων από την πλευρά του:
“Ενωμένοι σαν γροθιά κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο μας. Θα υπάρχουν δύο περίοδοι πώλησης”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ aekfc.gr:
Keywords
Τυχαία Θέματα