Επίσημο το cast για τη νέα μυστηριώδη σειρά του σκηνοθέτη του "Ex Machina"

Ο Alex Garland θα αναλάβει και τα 8 επεισόδια.

Το επόμενο project του γνωστού σκηνοθέτη που δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε φουτουριστικά περιβάλλοντα με ακμαία τεχνολογία, Alex Garland, θα είναι μια σειρά, ονόματι "Devs", με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων.

Νωρίτερα έφθασαν μερικές πληροφορίες για το νέο του εγχείρημα, μαζί με την επίσημη σύνοψη της σειράς. "Στο Devs, μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών, η Lily, εξερευνά τον μυστικοπαθή τομέα ανάπτυξης του αφεντικού της, μιας εταιρείας προηγμένης τεχνολογίας με βάση στο San

Francisco, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του αγοριού της".

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια, σκηνοθετημένα εξ ολοκλήρου από τον Garland, και την πρεμιέρα της αναμένουμε στο κανάλι του FX, κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Το cast της ταινίας έγινε πρόσφατα γνωστό.

Η Sonoya Mizuno, που έχει ακολουθήσει ήδη τον σκηνοθέτη σε μία από τις πιο γνωστές του ταινίες, "Ex Machina", θα υποδυθεί την Lily Chan, τη νεαρή μηχανικό λογισμικού που εργάζεται στην Amaya, μία εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας. Ο Nick Offerman (Fargo) θα ενσαρκώσει τον Forest, τον διευθύνων σύμβουλο της Amaya και βασικό ύποπτο για την Chan.

Στο cast μαζί τους θα βρεθεί ο Jin Ha, ως ο πρώην σύντροφος της Chan, και ειδικός στη ψηφιακή ασφάλεια. Ο Stephen McKinley Henderson θα είναι ο Stewart ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς που εργάζεται στην Amaya, ενώ ο Zach Grenier θα παρουσιαστεί ως ο επικίνδυνος επικεφαλής ασφαλείας της εταιρείας.

Η Cailee Spaeny ("Pasific Rim") θα συστηθεί ως Lyndon, μία νεαρή και πανέξυπνη υπάλληλος, και η Alison Pill ως Katie, δεξί χέρι του Forrest και ειδικός στην κβαντική φυσική.

"Αφού διάβασα και τα 8 γραπτά και ακούγοντας για το λαμπρό όραμα του Alex και τη δέσμευση του να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, ήταν μια εύκολη απόφαση να ζητήσω τη σειρά 'Devs'", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FX Networks, John Landgraf.

Ο Garland αναλαμβάνει, επιπλέον, χρέη εκτελεστικού παραγωγού για τη σειρά, μαζί με τους Andrew Macdonald και Allon Reich, όπως και με τους Eli Bush και Scott Rudin, με τους οποίους ο Garland συνεργάστηκε για τις ταινίες του "Ex Machina" και "Annihilation".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνη Το Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα show Οι Sam Rockwell και Michelle Williams σε νέα μίνι σειρά για το FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα