H Jessica Lange άκουσε το κάλεσμα κι επιστρέφει στο "American Horror Story: Apocalypse"

Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

H Jessica Lange θα επιστρέψει για την επερχόμενη σεζόν "American Horror Story: Apocalypse", η οποία θα είναι crossover μεταξύ των "Murder House" και "Coven". Η πρωταγωνίστρια Sarah Paulson ανακοίνωσε τα νέα κατά τη διάρκεια του πάνελ της 8ης σεζόν στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (Television Critics Association).

Η Lange θα ξαναενσαρκώσει την Constance στο 6ο επεισόδιο του "Apocalypse", το οποίο θα σκηνοθετήσει η Paulson.

Άλλοι ηθοποιοί

που θα επιστρέψουν θα είναι η Emma Roberts, η οποία θα ενσαρκώσει την Madison Montgomery από το "Coven", ενώ η Paulson θα ενσαρκώσει την Cordelia Foxx από το "Coven" αλλά και την Billie Dean Howard από το "Murder House". Η Paulson θα έχει και τρίτο ρόλο στη σειρά, ως Ms. Wilhemina Venable. Ο Ryan Murphy προσκάλεσε "όλες τις μάγισσες να επιστρέψουν", αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσες ακριβώς άκουσαν το κάλεσμα.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν, αλλά θα έχουν νέους ρόλους, η Kathy Bates θα παίξει ως Ms. Meade, η Adina Ms. Miriam MeadPorter ως Dinah Stevens, η Billie Lourde ως Mallory και η Leslie Grossman ως Coco St. Pierre Vanderbilt.

Το "Apocalypse" λαμβάνει χώρα 18 μήνες στο μέλλον και ξεκινά πριν την αποκάλυψη. Η εκτελεστικός παραγωγός, Alexis Martin Woodall δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, ως συνήθως, και είπε "Η ιστορία ξεκινά με το τέλος του κόσμου, και μετά ο κόσμος μας ξεκινά... Αρχίζει στον πραγματικό κόσμο, είναι πολύ απτός και οικείος. Αν σκεφτείς την αποκάλυψη ως σημείο αρχής, τι φαντάζεστε ότι θα γίνει μετά; Αν είμαστε ακόμα εδώ, ο κόσμος δεν χάθηκε τελείως".

Όσων αφορά αυτά που γνωρίζουμε ήδη για την σεζόν, η Paulson επιβεβαίωσε ότι η Cordelia είναι ακόμα Supreme όταν το "Apocalypse" ξεκινά, αν και είπε, "Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει". Σχολιάζοντας κατά πόσο της αρέσει η θέση στην οποία βρίσκεται, η Paulson είπε, "Η απόλαυση δεν είναι δυνατή στην συγκεκριμένη συμβολή της ιστορίας".

Το FX ανακοίνωσε επίσης, ότι το "American Horror Story" ανανεώθηκε ήδη για 10η σεζόν. Η σειρά είχε ανανεωθεί για 9η σεζόν από τον Ιανουάριο του 2017.

Το "American Horror Story: Apocalypse" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στο FX.

IGN Greece Εκπλήξεις από το παρελθόν έρχονται στο "American Horror Story"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα